Blog Archives →

Architecture, Green Design, Upstate

Gluck+ architects, Scholar's Library, Catskill Mountains, cubic shelter, woodland retreat, study shelter

Now that school’s back in session, we’ve found the perfect solitary haven for reading, writing, and studying. A minimal cube in the woods, the Scholar’s Library by Gluck+ Architects is located in a serene, forested area of Olivebridge, New York. The design is enclosed on the bottom, but open with wrap-around windows on the top. It’s “walls” change with the seasons, turning green in the summer, orange in the fall, and white in the winter.

Learn more about this cute studying retreat here

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTERS

Thank you, your sign-up request was successful!
This email address is already subscribed, thank you!
Please provide a valid email address.
Please complete the CAPTCHA.
Oops. Something went wrong. Please try again later.