double-gable design

Architecture, Getting Away, Green Design, Interiors, Upstate

The Polygon Sculpture Studio, Hague, double-gable design, Jeffrey S. Poss, red cedar cladding

No, you are not seeing double, at least not quite. This sweet woodland shelter was created for two different functions, hence its unique double-gable design. Called the Polygon Sculpture Studio, this shelter in Hague, New York, doubles as a guesthouse and small work studio. It was designed by architect Jeffrey S. Poss and offers a comfortable, light-filled space for guests, as well as a great environment for artistic creation.

Learn more about this woodland shelter here

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTERS

Thank you, your sign-up request was successful!
This email address is already subscribed, thank you!
Please provide a valid email address.
Please complete the CAPTCHA.
Oops. Something went wrong. Please try again later.