cedar louvers

Architecture, Green Design

Daniels Lane, Martin Architects, Sagaponack, house extension, modern adition, cedar louvers, passive house, contrasting volumes

This Daniels Lane residence consists of two contrasting parts—an existing stone beach house and a textured modern addition to its side. Settled atop a grassy site in the Southampton village of Sagaponack, this beautiful dwelling was re-designed by local studio Martin Architects, who not only created a striking second volume with a layer of wood screens, but cleverly lifted and rotated the old stone beach house to provide new views and more light.

Learn more about this modern contrasting home

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTERS

Thank you, your sign-up request was successful!
This email address is already subscribed, thank you!
Please provide a valid email address.
Please complete the CAPTCHA.
Oops. Something went wrong. Please try again later.