Cube

Green Design

Space Flavor, Minimal space, Cube, California studio, functional design, space within a space, prefab materials, Ash plywood panels, Feng Shui, yin yang

“Cube” is a two-level minimal living space on wheels. A room within a room, it was originally custom-made for a Feng Shui teacher who wanted a separate, more private space at home for studying, sleeping and meditating. Designed by Californian studio Space Flavor, it follows the basic Feng Shui principles of yin (private and closed) and yang (public and open).

Learn more about this yin/yang space

SIGN UP FOR OUR NEWSLETTERS

Thank you, your sign-up request was successful!
This email address is already subscribed, thank you!
Please provide a valid email address.
Please complete the CAPTCHA.
Oops. Something went wrong. Please try again later.